Visszajelzések 2011-ről

Minden kedves résztvevőnek szeretnénk megköszönni a részvételt.

Kérjük jelezz vissza te is, hogy milyen volt egészében a konferencia, illetve az egyes előadások. Ezzel sokat segítesz nekünk és az előadóknak a jövőt tekintve.

Eddigi vélemények a 2011-es konferenciáról:

 • Miklós István
  5
  4
  5
  5
 • Magyar Bence
  4
  4
  5
  5
  Igyekszem jövőre összeszedni egy anyagot, és tartok én is előadást.
  Határozottan tetszett, inspiráló előadásokat hallhattunk. Köszönjük!
 • Csányi Dávid @ Meteor
  4
  3
  5
  4
  Nyilván megyek jövőre is. \o/
  Ugyan nem sok előadáson voltam, ami újat mondott volna nekem, de ettől függetlenül jó volt.
 • DcNdrew
  4
  4
  4
  4
  Elég messze vagyok helyileg szervezni nem fogom tudni, de amiben tudok, szívesen segítek így távolról. Majd úgyis rákérdezek, ha lesz időm. Az Ubuntu.hu fórumra például órarend formájában belinkeltem az előadásokat, mert az kicsit átláthatóbb, mint a sima felsorolás. Szerintem. Volt, akinek jól jött. Mivel úgyis szeretek szoftvereket piszkálni, tarthatnék egy rövid összefoglalót néhány olyan programról, ami a kezdőknek hasznos vagy egyáltalán alternatíva lehet, például a Windows cuccok után. Majd kiderül. Viszont mindenképp kell egy jövőre! :D
  Tetszettek az előadások, a többsége jó is volt, egy-kettő nem talált, de ennél rosszabbakat is láttam már, úgyhogy megérdemli ezúttal a 4 pontot. Hasznosnak hasznos volt, felgyújtott pár villanykörtét. Voltak profi előadások és kicsit gyengébbek is, összességében tetszett. Valahogy nem volt tökéletes a szervezés. Ilyenekre gondolok, hogy tömegnyomor a sütisnél – szerintem kevésbé szűk helyre is be lehetett volna tenni (bár talán pont ez volt a cél. :D) –, a mikrofon, amit előttem említettek, és persze a tombola, amire ki kéne találni valamit, hogy olyanokat ne lehessen húzni, akik nincsenek legalább az épületben (azért mondom így, mert ha valakinek mondjuk még előadása van, ezért ne maradjon le az ajándékról). 30 percet elszenvedni 10-15 ajándék miatt szerintem vicces, ráadásul ugyanazt a nevet volt, hogy 3-szor is húzta a gép (bár az illető nem volt jelen). Megoldható volna azzal, hogy mondjuk eleve megkérdezitek, hogy jelen tud-e lenni a tombolahúzáson, és ha igen, melyiken (lehet mindkettőn is). Mert, hogy regisztrál, az egy dolog. Hogy akar is maradni tombolázni, az meg egy másik. Plusz az egész kicsit rohanós volt. 20 perc egyeseknek sok volt, másoknak kevés. Az 5 perc szünet pedig gyakran be se volt tartva.
 • Liszy Szilveszter/sziszi
  4
  5
  4
  5
  Jövőre is szeretnék előadni. Az itt tanultakat megpróbálom felhasználni a biológia szakterületén, új eszközöket/módszereket létrehozva. Továbbá elkezdek programozni tanulni. Meggyőző és bátorító erő volt. :)
  Rengeteg új dologgal találkoztam, és bátorított arra hogy még jobban beleássam magam. Jövőre is kell ilyen! Mindenképpen :)
 • Németh Júlia
  4
  5
  4
  4
  Nagyon tetszett a konferencia, bár sajnos csak délután tudtam résztvenni rajta. Az előadások érdekesek voltak, néhány különösen tetszett (Demeter-Haludka Tamás: A Go programozási nyelv, Adamek Zoltán: Amikor a kód magáért beszél, Czakó Krisztián: A rendszergazda barát Linux). Sajnálom viszont, hogy nem lehetett valami apró szóróajándékot venni, például kitűzőt, amik csak a tombolanyereményekben voltak.
 • Csécsy László
  4
  3
  3
  3
  Kéne neki több/jobb marketing. Kéne neki pontosan egy IRC csatorna. Kéne neki pontosan egy nyitott IRC port, hogy az ottani wifiről is lehessen az előzőt (is) használni. Kéne neki hozzászólási lehetőség (akár csak az előadás után). Kéne neki fórum, vagy valami dedikált hely, ahol telekocsit lehet szervezni.
  Volt olyan előadás, mely után megegyeztünk: ha a főnök mond egy témát, akkor egy hét múlva akármelyikőnk megtartja ilyen szinten, akár pl. mitochondriából is – és sajnos nem egy ilyen volt. Kár, hogy az előadások alatt nem működött a büfé (épp csak a kezünkre nem csaptak, mikor bekaptunk volna egy sütit). Jó lett volna kicsit több hely leülni beszélgetni – voltunk jópáran, akiket a társaság jobban érdekelt, mint jópár előadás (és úgy gondolom, a Pivo örült is nekünk emiatt).
 • Czakó Krisztián
  3
  2
  2
  4
  Sok sikert a folytatáshoz! Ha bármi segítségre van szükségetek, megtaláltok.
  Gratulálok a jól szervezett konferenciához! Csak 4-est adtam a szervezettségre, mert volt egy-két probléma, amin lehetne dolgozni. Az egyik ilyen a hangosítás. Sokkal jobb lenne az előadóra tett mobil mikrofon. Sok előadáson mászkált az előadó, hol hallatszott, amit mondott (mikrofon mögül), hol nem. Hasonlóan aggasztónak tűnik emiatt a felvételeitek sikeressége, mivel a hangfelvétel így igen rossz lesz. A többi tekintetében nem találtam kivetnivalót, tényleg nagyon jól megszerveztétek. Köszönöm. Az előadók felkészültsége helyenként igen riasztó volt. Volt olyan előadás, ahol a végén sem értettem miről akar beszélni és volt olyan, ahol annyira nem tudta az előadó mit akar (ez a beszédén nagyon érződött), hogy nagyon nyögve nyelős volt a dolog (látszott, hogy rendesen végig sem gondolta, miről fog előadni). Én a kevesebb, de jobb minőség híve lennék. Az egyes termekben nagyon kevesen voltak. Nem volt elég ember a helyszínen ahhoz, hogy ennyi termet megtöltsenek. A kevesebb (terem) itt több (néző) lett volna.
 • Pálóczi Árpád / Kabuto
  4
  5
  4
  4
  Tetszettek nagyon az előadások.
 • Tamas
  4
  5
  5
  5
  Jovore is megyek.
  Nagyon sokat tanultam aznap.